Scoala de schi in Poiana Brasov

Scoala de schi din Poiana Brasov are un program destinat invatarii si perfectionarii schi-ului.

INVATA SA SCHIEZI CA UN PROFESIONIST  !

 

scoala schi poiana brasov

 

Scoala de schi R & J este considerată ca fiind una dintre cele mai bune scoli de schi din Poiana Brașov. Școala noastra de schi  oferă turistilor dornici de experiente noi oportunitatea de a-si  îmbunătăți abilitățile sportive și de a-si câștiga încrederea in sine si in ceilalti „oameni ai muntilor”. Toti sunt instructori de schi profesioniști, capabili  in a vă ajuta în limba dvs., capacitatea și stilul fiecaruia. Instructorul de schi, care este un  important educator, încurajează calitățile naturale ale individului, permițându-i să-și exprime mai bine potențialul, ceea ce il face mai conștient de el însuși și mediul înconjurător.

 

Lecții Private & Instructori de schi pentru toate vârstele

Dorim sa iti construim încrederea  de a explora munții alaturi de  profesionisti. Fie ca alegeti lectiile private  sau  de grup cu până la patru persoane (familie sau prieteni) cu abilități similare, instructorii noștri știu sa modeleze lectia astfel incat la final toata lumea sa fie entuziasmata.

    

 Lecții Private pentru familii  .  De ce să luati o lecție privată de familie ?

Unul dintre motivele sa alegeti o vacanță de familie este de a petrece timp de calitate împreună. Lecțiile particulare de familie va dau ocazia de a petrece o zi, împreună pe munți, în timp ce veti construi abilități și amintiri împreună.

Schi cu copiii dumneavoastră este una dintre experiențele montane cele mai satisfăcătoare pentru un părinte. Nu numai că veți ajunge la schi sau plimbare cu copiii dumneavoastră, dar vă puteți personaliza, de asemenea, ziua pentru a se potrivi nevoilor individuale ale familiei. Schi toată ziua împreună, sau să împărțiți timpul cu instructorul de ski . Cand rezervati o lectie privata pentru  familia dvs , vă rezervați propriul ghid pentru acea zi. Sau va puteti imparti,in functie de dorintele si necesitatile fiecaruia..

De exemplu, puteți petrece dimineața împreună schiind si imbunatatindu-va abilitățile. După masa de prânz parintii pot merge împreună pentru unele ture private,  în timp ce copiii pot continua să învețe cu instructorul de schi . Finalul zilei il puteti petrece impreuna impartasind  exerientele placute pe care le-ati trait în acea zi.

  

Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem pe partie !

R&J Ski School in Poiana Brasov - R&J Scoala de schi din Poiana Brasov

 

 

scoala ski poiana brasov , rezervarilogo - ski pro

 

 

Decalogul schiorului 

 

Reguli pentru practicarea skiului / snowboardului în condiții de siguranta :

 • Schiați pe pârtii corespunzatoare pregătirii tehnice si fizice pe care o aveți, folositi intotdeauna casca de protectie.

 • Schiați fără să incomodați pe celalti schiori. Orice schior trebuie să se comporte în aşa fel încât să nu puna in pericol ceilalti schiori.

 • Nu skiați cu viteze care vă depășesc capacitățile de control. Adaptaţi viteza cu care skiaţi la starea pârtiei, condiţiile meteo si nu in ultimul rand la pregătirea tehnică pe care o aveti.

 • Skiorul care vine din spate ( deal ) îl ocolește pe cel din fata sa (vale ). Cel care schiază în deal are o poziţie dominantă, de aceea, el trebuie să-şi aleagă traseul, în aşa fel încât să protejeze schiorul din vale.

 • Executati depasirea numai după ce vă asigurați că nu incomodați ceilalți schiori și că păstrați distanța regulamentară, aveți voie să intrați în depășire.

 • Nu traversați pârtia înainte de a vă asigura că nu produceți accidente.

 • Evitaţi opririle pe mijlocul pârtiei. În cazuri de absolută necesitate, staţionarea trebuie să se facă doar pe marginile laterale ale pârtiei. De asemenea, în caz de cădere, incercati sa eliberaţi cat mai urgent pârtia.

 • Urcarea pe pârtie se realizează obligatoriu si numai pe marginea acesteia, indiferent dacă folosiți skiurile sau nu.

 • Schiorii sunt obligați să respecte indicatoarele și semnalizatoarele instalate pe pârtie.

 • Nu schiati sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor.

 • În cazul producerii unui accident, skiorul trebuie să ofere ajutor persoanei rănite, sa anunte serviciul salvamont local sau sa sune la numarul unic de urgente 112. Cel care a provocat accidentul trebuie să rămână pe loc și să răspundă pentru pagubele materiale și fizice pe care le-a produs.

 • Saniusul este interzis pe partiile de ski .