Lecții de ski pentru copiii mici de la 3 la 4 ani cu scoala de ski R&J Ski School Poiana Brasov

Cea mai bună modalitate prin care copiii tai pot invața sa schieze sau sa faca snowboard este să treaca printr-o scoala de ski, unde vor putea, de asemenea, să se bucure de activitati distractive si sa întalnească alti copii de varsta lor.

Toată lumea trebuie să înceapă de undeva, de aceea R&J ofera lectii de ski pentru copiii mici incepand cu varsta de 3 ani.

Cu R&J Ski School Poiana Brașov, „micuții” voștri se pot aventura în lumea schiului într-un mediu controlat, sigur și distractiv.

Pentru fiecare copil care își începe călătoria în tainele ski-ului , cu R&J, viitorul este luminos. Vă vom sprijini copilul în fiecare etapa a invatarii cum să schieze, oferind în același timp un mediu sigur și distractiv pentru a face acest lucru. Angajamentul și pasiunea noastră pentru predarea schiului datează de peste 30 de ani, iar actuala noastră echipă de instructori de ski si snowboard R&J sunt pe deplin calificați și gata să vă întâmpine copilul.

Copilul dvs. va învăța cum să se adapteze la condițiile montane, să poarte claparii de schi și schiuri pentru prima dată și să se joace cu prietenii.

Primim copiii incepand cu varsta de 2,5 ani.

Au inceput rezervarile pentru cursurile de ski si snowboard organizate de R&J Ski School din Poiana Brasov pentru sezonul 2021 – 2022. Lectiile de ski si snowboard pentru initiere si incepatori se vor tine pe partia privata de langa sediul scolii sau pe  partia Bradul ( de langa telecabina Capra Neagra ), iar cele pentru avansati se vor tine pe Masivul Postavarul.

Scroll to Top
Call Now Button