CATEVA CUVINTE

DESPRE R&J Scoala Ski & Snowboard Poiana Brasov

Poiana Brasov inchirieri schi si snowboard

INVATA SA SKIEZI CA UN PROFESIONIST ! cu R&J SCOALA DE SKI SI SNOWBOARD din POIANA BRASOV

Nu este niciodată prea târziu să învățați să schiați chiar daca veti alege ski-ul sau snowboard-ul. Cu  incredere în competențele instructorilor  Școlii de sKi R & J veti descoperiți fascinația sporturilor de zăpadă.

* Personalul nostru va  ajuta in alegerea echipamentului potrivit in functie de nivelul si marimile fiecaruia, precum si cu informatii despre situatia la zi a partiilor.

* Schiuri  atragatoare pentru copii,  cu marimi de la 67 cm numai bune pentru a le asigura si celor mici confortul in initierea skiului.

* Pentru adolescenti ,  adulti si cei mai experimentati,  oferim schiuri de ultima generatie .

* Bocancii reci si umezi pot strica ziua sau chiar vacanta oricarui iubitor de sport , de aceea noi acordam o atentie sporita uscarii si dezinfectarii claparilor dupa fiecare utilizare, servisarea schiurilor ori de cate ori este nevoie, prin ascutirea canturilor si ceruire.

* Clientii  trebuie să completeze și să semneze formularul de închiriere. În cazul în care sunt sub 18 ani, părintele sau tutorele legal trebuie să semneze pentru ei .

* Bucurați-vă de o vacanță  fara stres apeland la  R&J,  Scoala schi si inchirieri schi !

* Raport calitate – pret excelent .

* Confortul si siguranta clientilor nostri este o prioritate pentru noi. 

Va asteptam cu drag ! Rezervari aici !

R&J - Poiana Brasov inchirieri schi si snowboard

 

  !!!    Au inceput rezervarile pentru cursurile de ski  si snowboard organizate de R&J Ski School din Poiana Brasov pentru sezonul 2021 – 2022, lectiile de ski / snowboard pentru initiere si incepatori se vor tine pe partia privata de langa sediul scolii de ski / centru de inchirieri si  partia Bradul ( de langa telecabina Capra Neagra  ), iar cele pentru avansati se vor tine pe Masivul Postavarul.

Mereu Alaturi de dumneavoastra

echipa noastra

R&J - Poiana Brasov inchirieri schi si snowboard

Ski & Snowboard Rental Poiana Brașov | The best ski instructor in Poiana Brasov | R&J Ski School

Janin

Monitor de ski
cu o bogata experienta, din anul 1988 la Oficiul National De Turism - Carpati Brasov, atestat de “ Ministerul Turismului Oficiul De Autorizare Si Control In Turism ” nr. : 0292 / Ghid Sportiv cu specializarea Instructor Ski. Instructor / Monitor Ski calificat, formator de formatori, cod COR 242402 Membru activ al International Ski Instructors Association: ISIA si membru A.M.P.S.R. Atestat de “Asociatia Nationala A Ghizilor Si Instructorilor Sportivi Din Turism ” – A.N.G.I.S.T. ca si ghid sportiv specializat in jocuri de zapada si tehnici de supravietuire montana, actiuni de tipul team building. Fost schior de performanta la Asociatia Sportiva Armata Brasov din anul 1980, membru al lotului national de ski, multiplu campion national la ski, juniori 1 si 2, campion al concursurilor de ski organizate de sponsorii: Vodafone, Orange, Coca Cola in perioada 2004-2008 si Loteria Romana 2011. Castigator al locului II la Campionatul National al Monitorilor de Ski, Predeal 2019. Castigator al locului II la Campionatului National al Monitorilor de Ski, Vatra Dornei 2018 . Castigator al locului III la Campionatului National al Monitorilor de Ski, Valiug 2017 . Castigator al Campionatului National al Monitorilor de Ski, Vidra 2016. Locul I la Cupa Monitorilor profesionisti din Romania in anul 2006. Coordonator / Manager al echipei R&J Scoala Ski Poiana Brasov din anul 2007. Licentiat in stiinte economice / afaceri internationale si turism, Universitatea Transilvania din Brasov. Vorbitor de limba engleza si italiana.
Ski & Snowboard Equipment Rental Shop in Poiana Brasov | R&J Ski School & Rentals

Roxana

Monitor de ski
membru al “ Asociatiei Monitorilor De Ski Profesionisti Din Romania “ afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association, cu o bogata experienta, din anul 2002, mai ales in initierea celor ” mici ” ( 3-14 ani ). Instructor gimnastica sportiva si aerobica. Fosta componenta a lotului de atletism junioare Tg Mures. Licentiata in management. Specializata in initiere ski si tehnici de supravietuire montana, rabdatoare, optimista. Vorbitoare de limba, spaniola, engleza si italiana.
+

0

Ore
Ski & Snowboard Rental Poiana Brașov | Centru inchirieri ski si snowboard din Poiana Brasov

Bogdan

Monitor de ski
membru al “ Asociatiei Monitorilor De Ski Profesionisti Din Romania “ afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association cu o bogata experienta, din anul 2012. Ghid montan - A.G.M.R Ghid de turism din anul 2011 Pilot parapanta din anul 2010 Vorbitor de limba engleza
+

0

Ore
Centru inchirieri ski-uri si snowboard-uri in Poiana Brasov | Ski rental shop in Poiana Brasov R&J Ski School

Andreea

Monitor de ski
Masterand în Performanță Sportivă si Management Sportiv - specializare schi alpin, Universitatea Transilvania din Brașov - Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane din Brașov Diplomă de Licență – Sport și performanță motrică,specializare Atletism, Universitatea Transilvania din Brașov - Facultatea de Educație fizică și Sporturi Montane din Brașov. Profesor-antrenor de specialitate atletism - Liceul cu Program Sportiv Brașov.
+

0

Ore
Ski Instructor at R&J Ski School Poiana Brasov | Monitor de ski la R&J Ski School Poiana Brasov

Ilka

Monitor de ski & snowboard
cu masterat în Managementul Sportiv și Performanță Sportivă cu, Specializare Schi Alpin, Universitatea Transilvania din Brașov, 2016. Licențiată în educație fizică și sport cu Specializare Schi Alpin, Universitatea Transilvania din Brașov, 2014. Licențiată în educație fizică și sport cu Specializare Schi Alpin, Universitatea Transilvania din Brașov, 2014. Locul II și III la Campionatul Național Universitar la Schi Alpin 2015, Poiana Brașov – Proba Slalom Uriaș, Super G. Profesor de educație fizică și sport. Vorbitoare de limba română, maghiară și engleză.
+

0

Ore
Ski school Poiana Brasov | Ski Instructor at R&J Ski School in Poiana Brasov

Andrei

Monitor de ski
membru al “ Asociatiei Monitorilor De Ski Profesionisti Din Romania “ afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association, cu o bogata experienta incepand cu copii de 3 ani pana la predarea detaliilor tehnice  pentru doritorii de imbunatarire a tehnicii de ski.
+

0

Ore
Scoala de schi si snowboard in Poiana Brasov cu instructori de ski profesionisti

Ioana

Monitor de ski
membru al “ Asociatiei Monitorilor De Ski Profesionisti Din Romania “ afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association, cu o bogata experienta, din anul 2012.
+

0

Ore
Snowboard Instructor at R&J Ski School from Poiana Brasov | Monitor de ski la R&J Scoala de ski din Poiana Brasov

Horatiu

Monitor de ski & snowboard
membru al ASOCIATIEI MONITORILOR DE SKI PROFESIONISTI DIN ROMANIA afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association , cu o bogata experienta, din anul 2010.
+

0

Ore
ski instructor in poiana brasov at R&J ski school ski rental

Radu

Monitor de ski
membru al ASOCIATIEI MONITORILOR DE SKI PROFESIONISTI DIN ROMANIA afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association , cu o bogata experienta, din anul 2010 Fost skior de performanta.
+

0

Ore
Instructor ski profesionist acreditat ISIA la R&J scoala de ski Poiana Brasov

Lucian

Monitor de ski
membru al ASOCIATIEI MONITORILOR DE SKI PROFESIONISTI DIN ROMANIA afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association , cu o bogata experienta, din anul 1990. Vorbitor de limba germana, englez si franceza
+

0

Ore
Ski Instructor at the best ski school in Poiana Brasov | R&J Ski Center school & ski Rental shop

Edi

Monitor de ski & snowboard
membru al ASOCIATIEI MONITORILOR DE SKI PROFESIONISTI DIN ROMANIA afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association , cu o bogata experienta, din anul 2013. Castigator al locului III la Campionatul National al Monitorilor de Ski si Snowboard , Predeal 2019, la proba de snowboard
+

0

Ore
Ski & Snowboard Equipment Rental Shop in Poiana Brasov

Alex

Monitor de ski alpin, telemark si snowboard
membru al Australian Professional Snowsport Instructors, afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association, cu o bogata experienta, din anul 2015. Instructor de sporturi alpine in Australia la Perisher Ski Resort din anul 2015. Calificat in scolarizarea persoanelor cu dizabilitati cognitive sau fizice.
+

0

Ore
Cursuri de ski in Poiana Brasov | Ski Lessons in Poiana Brasov with R&J Ski School & Rental ski shop

Horia

Monitor de ski
membru al “ Asociatiei Monitorilor De Ski Profesionisti Din Romania “ afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association, cu o bogata experienta, din anul 2012.
+

0

Ore
instructor ski si snowboard poiana brasov la R&J ski school

Nicu

Monitor de ski & snowboard
membru al ASOCIATIEI MONITORILOR DE SKI PROFESIONISTI DIN ROMANIA afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association , cu o bogata experienta, din anul 2014.
+

0

Ore
instructor ski in poiana brasov la R&J scoala de ski si snowboard

Gino

Monitor de ski
membru al ASOCIATIEI MONITORILOR DE SKI PROFESIONISTI DIN ROMANIA afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association , cu o bogata experienta.
+

0

Ore
Scroll to Top
Call Now Button